Bereidingswijze
Haring in stukjes snijden. 4 Uiringen (van haring) ins tukjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Tomaatjes wassen en halveren. In grote schaal aardappelsalade, haring, ui en appel mengen. Op smaak bengen met zout, peper en eventueel wat haringnat. Veldsla over vier borden verdelen. Salade over borden verdelen. Garneren met tomaatjes. Serveren met volkoren brood.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pot ouwehand zure haring
1 zoetzure appel
1 bakje cherrytomaatjes a 250 gram
1 bak aardappelsalade 1 600 gram, AH
1 zakje veldsla a 75 gram
4 sneetjes donker volkorenbrood
1 zoetzure appel
1 bakje cherrytomaatjes a 250 gram
1 bak aardappelsalade 1 600 gram, AH
1 zakje veldsla a 75 gram
4 sneetjes donker volkorenbrood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
968798
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
528
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid