Bereidingswijze
Knoflook en ui pellen en snipperen. Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in vieren snijden. Bonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Knoflook en ui ca. 3 minuten bakken. Tomaten toevoegen en nog ca. 2 minuten voorzichtig meebakken. Geitenkaas in blokjes snijden. In grote schaal tomatenmengsel, bonen, geitenkaas en dressing door elkaar mengen. Direct serveren met stokbrood.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 teentjes knoflook
1 grote ui
600 gram tomaten
3 blikjes witte bonen a 350 gram
2 eetlepels olijfolie
250 gram president chevre de bellay (geitenkaas)
1 cup vinaigrette (franse sladressing, 100 ml, huistraiteur AH)
1 meergranen stokbrood
1 grote ui
600 gram tomaten
3 blikjes witte bonen a 350 gram
2 eetlepels olijfolie
250 gram president chevre de bellay (geitenkaas)
1 cup vinaigrette (franse sladressing, 100 ml, huistraiteur AH)
1 meergranen stokbrood
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
968176
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
518
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid