Bereidingswijze
Van de zalm vier rozen vormen en in het midden van de borden leggen. De haringfilets lossnijden van de graat en de achtergebleven graatjes verwijderen. Doe het grootste deel van de haringfilet (bewaar een klein deel voor de garnering) samen met creme fraiche, room, vermout, peper en zout in de keukenmachine en draai het glad.
De rest van de haring in kleine blokjes snijden. De tomaat ontvellen, in vieren snijden, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine ruiten snijden. De haringsaus rond de zalm scheppen en met haringblokjes, tomaat, zalmeitjes en kervel garneren.
De rest van de haring in kleine blokjes snijden. De tomaat ontvellen, in vieren snijden, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine ruiten snijden. De haringsaus rond de zalm scheppen en met haringblokjes, tomaat, zalmeitjes en kervel garneren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
200 gr. zalm, gerookte
1 haring
0.5 dl. creme fraiche
0.5 dl. room
1 el. vermout
1 tomaat
1 el. zalmkaviaar
4 takjes kervel
Peper
Zout
1 haring
0.5 dl. creme fraiche
0.5 dl. room
1 el. vermout
1 tomaat
1 el. zalmkaviaar
4 takjes kervel
Peper
Zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
964963
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
218
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid