Tijgerbrood met eiersalade en groene asperges

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 05/04/2002 - 11:18
Bereidingswijze
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen van asperges bovenste 10 cm
afsnijden (rest wordt niet gebruikt). In weinig water en zout asperges in
ca. 15 minuten beetgaar koken. Laten uitlekken. Paprikareepjes ca. 1 minuut
onderdompelen in kokend water. Eieren onder koud water afspoelen, pellen en
fijnprakken. Mayonaise, creme fraiche en dille erdoor mengen. Op smaak
brengen met wat zout en peper (= eiersalade). Brood besmeren ,et boter.
Eieresalade over brood verdelen. Paprikareepjes elk om 3 aspergepunten
knopen, zodat bundeltjes ontstaan. Bundeltje op eiersalade leggen
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 (scharrel)eieren
6 groene asperges
zout
2 reepjes rode paprika
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel creme fraiche (bekertje a 125 ml)
? eetlepel dille (doosje, diepvries, Iglo)
peper
2 sneetjes tijgerbrood
2 theelepels (smeer)boter of margarine
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
961353
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
1400
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid