Bereidingswijze
per persoon 4 ww points
1. de asperges in zoutwater met citroensap gaarkoken
2. de uien fijnhakken en in de verhitte olie laten fruiten. tijd toevoegen en even aanbraden. met witte wijn en bouillon blussen en nog 5 minuten laten pruttelen. de kom van het vuur halen, de room en de kwarkkaas al roerend toevoegen en met zout en peper op smaak brengen.
3. de asperges met de aardappelen op borden leggen, overgieten met de saus en gegarneerd met tijm en bieslook opdienen.
1. de asperges in zoutwater met citroensap gaarkoken
2. de uien fijnhakken en in de verhitte olie laten fruiten. tijd toevoegen en even aanbraden. met witte wijn en bouillon blussen en nog 5 minuten laten pruttelen. de kom van het vuur halen, de room en de kwarkkaas al roerend toevoegen en met zout en peper op smaak brengen.
3. de asperges met de aardappelen op borden leggen, overgieten met de saus en gegarneerd met tijm en bieslook opdienen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg witte asperges
zout
2 koffielepels citroensap
1 koffielepel suiker
2 uien
2 koffielepels plantaaridge olie
2 eetlepels tijm
250 ml droge witte wijn
150 ml groentebouillon (1 koffielepel instant)
1/2 beker zure room a 75 gram
2 eetlepels kwarkkaas
peper
1 kg gekookte aardappelen
bieslook
zout
2 koffielepels citroensap
1 koffielepel suiker
2 uien
2 koffielepels plantaaridge olie
2 eetlepels tijm
250 ml droge witte wijn
150 ml groentebouillon (1 koffielepel instant)
1/2 beker zure room a 75 gram
2 eetlepels kwarkkaas
peper
1 kg gekookte aardappelen
bieslook
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
961348
Homepage ID
883472
Smaak
N
Teller
1915
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid