Bereidingswijze
Snijd de kalkoenfilet in kleine stukjes en in olie snel rondom bruin en in 5 minuten gaar bakken. Knoflook uitpersen. Laten afkoelen en op smaak brengen met peper en zout. De aardappelsalde losroeren. Snijd de ananas in stukjes, en hak de noten grof. Rasp daarna de selder. Meng daarna alles met elkaar en op smaak brengen met zout, peper en peterselie.
Vertel iets leuks over dit recept
Voor een buffet.
Ingrediƫnten
350 g kalkoenfilet,
2 eetlepels zonnebloemolie,
1 teentje knoflook,
1 kg aardappelsalade,
4 schijven ananas,
75 g gepelde walnoten,
200 g geraspte selder,
4 eetlepels gehakte peterselie.
2 eetlepels zonnebloemolie,
1 teentje knoflook,
1 kg aardappelsalade,
4 schijven ananas,
75 g gepelde walnoten,
200 g geraspte selder,
4 eetlepels gehakte peterselie.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
956123
Homepage ID
1003599
Smaak
H
Teller
565
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid