Tonijnmousse

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/28/2002 - 12:15
Bereidingswijze
Laat de inhoud van het blikje tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Bekleed de met koud water omgespoelde vorm met gladfolie. Doe de roomkaas, de tonijn, het citroensap, de tomaten, de ketchup en wat zout en peper in een kom en meng met een vork tot een samenhangend mengsel. Of meng de ingredienten in de foodprocessor. Schep het mengsel in de voorbereide vorm, klop een paar keer stevig op het werkvlak en strijk de bovenkant glad. Zet de afgedekte vorm minstens een paar uur, maar lierver een hele nacht in de koelkast om op te stijven.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker zacht...
Ingrediƫnten
Voor een rechthoekige vorm met een inhoud van 3/4 liter
* 250 gr verse roomkaas * 1 blik tonijn (300 gr) * 3 eetlepels citroensap * 6 eetlepels tomatenketchup * zout en versgemalen peper * veldsla en plakjes tomaat en plakjes komkommer om te garneren.
Hulpmiddelen & keukengerei
zeef
mengkom
schaal
vorm
Leuke tips
Wilt u zalmmousse? Vervang de tonijn dan door zalm.

SMUL ZE!!!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
955604
Homepage ID
1061852
Smaak
R
Teller
388
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie bereidingswijze...
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
soes-chef
Gelegenheid