Bereidingswijze
Kook het water met azijn, zout, suiker, ringen ui en viskruiden en laat hierin de zalm gaar worden. Meng de mayonaise met zout, peper, suiker en aroma en maak dit op smaak met de sherry. Laat de vis afkoelen en ontdoe deze van vel en graten. Snij de vis in grove stukken en meng er de mayonaise door.
Voeg er nu de uitgelekte mandarijntjes aan toe. Snij de sla tenslotten in kleine reepjes en schep de zalmsla hier op.
Voeg er nu de uitgelekte mandarijntjes aan toe. Snij de sla tenslotten in kleine reepjes en schep de zalmsla hier op.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Sla een goed figuur bij familie en vrienden door in stijl te bedienen.
Ingrediƫnten
1/2l. water, 1/4l. azijn, 3 theelepels zout, 3 eetlepels suiker, 1 ui, 1 eetlepel viskruiden, 25g. verse zalm(moot), 4 eetlepels mayonaise, zout, peper, suiker, aroma, 1 a 2 eetlepels cream sherry, 1 blikje mandarijntjes, kropsla of ijsbergsla.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
947902
Homepage ID
1009012
Smaak
H
Teller
1404
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid