Bereidingswijze
snij de eieren in de lengte doormidden en haal er de dooiers uit.
meng de garnalen met wat mayoinaise en vul er de eiwitten mee.
schik de helften op een bedje sla.
duw de dooiers door een zeef en strooi ze over de gevulde eieren.
werk af met peterselie.
meng de garnalen met wat mayoinaise en vul er de eiwitten mee.
schik de helften op een bedje sla.
duw de dooiers door een zeef en strooi ze over de gevulde eieren.
werk af met peterselie.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
-6eieren
-100g gepelde garnalen
-mayonaise
-sla
-peterselie
-100g gepelde garnalen
-mayonaise
-sla
-peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
eierekoker - zeef
Leuke tips
serveer bij een broodmaaltijd of bij het aperitief.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
945381
Homepage ID
952337
Smaak
A
Teller
137
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de eieren hard en laat ze afkoelen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid