Bereidingswijze
Verdeel de blaadjes van de krulandijvie over de borden. Pak de plakken geitenkaas in stukjes alminiumfolie en bak ze in vijf minuten in de oven. Klop een vinaigrette van de mosterd, azijn, olie,zout en een drup water. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze een kleurtje krijgen. Pak de geitenkaas uit en leg ze op de salade en strooi de pijnboompitten erover en besprenkel ze met de vinaigrette.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een frisse salade met geitenkaas en pijnboompitten
Ingrediƫnten
Gewassen en gedroogde krulandijvie, 4 plakken geitenkaas, mosterd, azijn, olijfolie, zout en 100 gr. pijnboompitten.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Leuke tips
Een glaasje witte wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
2239
Homepage ID
1123
Smaak
N
Teller
3146
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht