Bereidingswijze
Verwarm de olie in een wok
Roer alle ingrediënten goed door elkaar. Zodra de olie warm is, schep je een eetlepel van het mengsel in de olie en druk een beetje plat. Bak ongeveer 10 min. Om en om. Zodra ze bruin zijn, laat je ze even uitlekken in een vergiet.
Roer alle ingrediënten goed door elkaar. Zodra de olie warm is, schep je een eetlepel van het mengsel in de olie en druk een beetje plat. Bak ongeveer 10 min. Om en om. Zodra ze bruin zijn, laat je ze even uitlekken in een vergiet.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker zowel koud als warm!!
Ingrediënten
300 gram mais
1 ei
1 klein gesnipperde ui
1 teentje knoflook geperst
20 gram klein gesneden selderij
½ theelepel zout
½ theelepel peper
1 eetlepel aromat
7 eetlepel bloem
100 ml water
500 ml zonnebloemolie om in te bakken
1 ei
1 klein gesnipperde ui
1 teentje knoflook geperst
20 gram klein gesneden selderij
½ theelepel zout
½ theelepel peper
1 eetlepel aromat
7 eetlepel bloem
100 ml water
500 ml zonnebloemolie om in te bakken
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494794
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht