Varkenstongen in ansjovissaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/19/2023 - 09:39
Bereidingswijze
-Kook de varkenstong(en) langzaam met de soepgroenten en kruiden tot ze zacht zijn. Als de tong zacht is, laat u het vlees afkoelen in de bouillon en pelt u het vervolgens.
-Fruit voor de ansjovissaus de fijngehakte ansjovis en kappertjes in een beetje olie. Meng de bloem met de zure room en voeg toe. Breng de saus op smaak met wijn en citroensap.
-Snijd de tong in plakjes en leg deze in de ansjovissaus. Laat een beetje sudderen op laag vuur.
-Bestrooi voor het serveren met peterselie.
Afbeelding
Varkenstongen in ansjovissaus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze' Schweinenzunge in Sardellensauce ' smaken ongelooflijk lekker
Ingrediƫnten
Voor de varkenstong:
1of meer varkenstong (gerookt)
soepgroente
wortels
selderij
Peterselie
Prei
peperkorrels
1 stuk laurierblad
tijm
Zout
Voor de ansjovissaus:
4 ansjovisfilets
kappertjes
1/2 liter zure room
2 tl meel
Zout
peper
citroensap
droge witte wijn
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Oostenrijks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494727
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester