Bereidingswijze
-Was de levertjes en droog af.
-Breek vervolgens de eieren in een bord en klop ze los. Haal de stukjes kippenlever door bloem, eieren en paneermeel en bak ze in heet vet.
-Zout de gebakken kippenlevertjes voor het opdienen.
-Breek vervolgens de eieren in een bord en klop ze los. Haal de stukjes kippenlever door bloem, eieren en paneermeel en bak ze in heet vet.
-Zout de gebakken kippenlevertjes voor het opdienen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker deze gebakken kippenlevertjes uit Oostenrijk die we als hofdgerecht of borrelhap kunnen serveren
Ingrediënten
500 g kippenlevertjes
2 eieren
bloem
paneermeel
Zout
2 eieren
bloem
paneermeel
Zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Oostenrijks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494726
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - ickkoch-
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht