Bereidingswijze
Dit is zo simpel , mik alles in een ruime kookpan ,breng kort aan de kook met flink roeren vervolgens zacht en laat het vocht inkoken tot de helft of je gewenste dikte . roer regelmatig met een spatel.
bak het vlees of wat je ook er bij wilt zoals je gewend bent en het is al klaar .
bak het vlees of wat je ook er bij wilt zoals je gewend bent en het is al klaar .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het is vandaag natuurlijk St, patricks day! dat is altijd op de 17de van maart.
daar moet wel even een goed maal bij, met een saus waar je het liefst vanuit de pan lepelt.
daar moet wel even een goed maal bij, met een saus waar je het liefst vanuit de pan lepelt.
Ingrediënten
1 flesje guinness
340 gr. Ketchup
1 el. Worcestershire Sauce
1 el. bruine suiker
1 tl. Chili poeder mild
5 tl. knoflook poeder ( of 2 tl. pasta )
4 tl. zout
4 tl peper
Vlees naar keuze : t-bone, biefstuk , piccana , ossenhaas etc.
340 gr. Ketchup
1 el. Worcestershire Sauce
1 el. bruine suiker
1 tl. Chili poeder mild
5 tl. knoflook poeder ( of 2 tl. pasta )
4 tl. zout
4 tl peper
Vlees naar keuze : t-bone, biefstuk , piccana , ossenhaas etc.
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpan
spatel
spatel
Leuke tips
Extra rijke saus? voeg bv, wat gesneden champignons toe , wat rode uien ringen of gewoon allebei dat kan natuurlijk ook. ik hoef niet te vertellen wat u met een steak en deze saus er bij moet drinken..
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Iers
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494713
Homepage ID
2289241
Teller
0
Bron
Lakegeneva
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht