Bereidingswijze
-Bak de knoflook zachtjes in de olie en voeg het 5 kruiden poeder toe.
-Voeg de miso pasta, honing en rijstazijn toe en roer goed door.
-Laat de saus afkoelen, schenk in een schoongemaakt/gesteriliseerd potje en bewaar in de koelkast.
-Voeg de miso pasta, honing en rijstazijn toe en roer goed door.
-Laat de saus afkoelen, schenk in een schoongemaakt/gesteriliseerd potje en bewaar in de koelkast.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zelf hoisinsaus maken doe je met maar 6 ingrediƫnten en is gereed binnen 10 minuten. Lekkerder dan uit een potje en zonder onnodige toevoegingen!
Ingrediƫnten
1 el plantaardige olie
1 flinke teen knoflook - fijngesneden of geraspt
0,5 tl 5 kruidenpoeder
150 gram rode miso pasta
150 ml honing of maple syrup (ik gebruikte maple syrup)
2 el rijstazijn of witte wijnazijn
1 flinke teen knoflook - fijngesneden of geraspt
0,5 tl 5 kruidenpoeder
150 gram rode miso pasta
150 ml honing of maple syrup (ik gebruikte maple syrup)
2 el rijstazijn of witte wijnazijn
Hulpmiddelen & keukengerei
Een voorraadpot (500 ml)
Leuke tips
De hoisinsaus is in de koelkast nog maanden houdbaar.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494681
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch