Bereidingswijze
Gebruik voor dit recept een grote soep/braadpan.
Bak als eerste de spekblokjes ongeveer 2-3 minuten op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen het vlees in blokjes en breng op smaak met peper en zout.
Als de spek 2-3 minuutjes gebakken heeft voeg je de blokjes rundvlees toe en bak je die rondom bruin.
Snipper de ui, snijd de paprika's en aardappels in kleine blokjes, de halve rode peper in kleine stukjes en voeg toe aan de pan.
Doe de kruiden erbij, pers een teentje knoflook boven de pan en bak alles nog ongeveer 5 minuutjes mee.
Bak vervolgens de tomatenpuree een minuut mee voordat je de bouillon, tomatenblokjes en het laurierblaadje toevoegt.
Deksel op de pan en dan kun je nu lekker gaan relaxen, want nu laat je de soep ongeveer 3 uur zachtjes pruttelen.
De soep is klaar wanneer het vlees zo mals is dat het uit elkaar valt. De goulashsoep is een heerlijke goedgevulde maaltijdsoep.
Bak als eerste de spekblokjes ongeveer 2-3 minuten op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen het vlees in blokjes en breng op smaak met peper en zout.
Als de spek 2-3 minuutjes gebakken heeft voeg je de blokjes rundvlees toe en bak je die rondom bruin.
Snipper de ui, snijd de paprika's en aardappels in kleine blokjes, de halve rode peper in kleine stukjes en voeg toe aan de pan.
Doe de kruiden erbij, pers een teentje knoflook boven de pan en bak alles nog ongeveer 5 minuutjes mee.
Bak vervolgens de tomatenpuree een minuut mee voordat je de bouillon, tomatenblokjes en het laurierblaadje toevoegt.
Deksel op de pan en dan kun je nu lekker gaan relaxen, want nu laat je de soep ongeveer 3 uur zachtjes pruttelen.
De soep is klaar wanneer het vlees zo mals is dat het uit elkaar valt. De goulashsoep is een heerlijke goedgevulde maaltijdsoep.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpel makkelijk lekker
Ingrediƫnten
250 gr runderriblappen
50 gr spekblokjes
100 gr vastkokende aardappels
2 paprika's
0,5 rode peper
1 ui
1 teentje knoflook
500 ml runderbouillon
1 el tomatenpuree
250 gr tomatenblokjes
2 tl paprikapoeder
1 tl karwijzaad
1 laurierblaadje
Snufje peper en zout
50 gr spekblokjes
100 gr vastkokende aardappels
2 paprika's
0,5 rode peper
1 ui
1 teentje knoflook
500 ml runderbouillon
1 el tomatenpuree
250 gr tomatenblokjes
2 tl paprikapoeder
1 tl karwijzaad
1 laurierblaadje
Snufje peper en zout
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1494679
Homepage ID
2593115
Teller
0
Bron
Inter7
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht