Bereidingswijze
-Doe mosterdzaadjes, pimentbessen, korianderzaadjes en pepervlokken in een kleine glazen pot met een goed sluitend deksel. Schud en meng alles goed. Voeg gember toe aan de pot, sluit af en schud opnieuw.
-Voeg verkruimelde laurierblaadjes, kaneelstokjes en kruidnagel toe aan de pot. Sluit af en schud nog een keer om te mengen.
-Bewaar in een goed afgesloten pot maximaal 1 maand.
-Voeg verkruimelde laurierblaadjes, kaneelstokjes en kruidnagel toe aan de pot. Sluit af en schud nog een keer om te mengen.
-Bewaar in een goed afgesloten pot maximaal 1 maand.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Huisgemaakte Ierse Pickling kruiden . Pickling Spice is een kruidenmix die wordt gebruikt om allerlei soorten voedsel in te maken, van komkommers tot eieren. Het bevat voornamelijk hele kruiden in plaats van gemalen kruiden, dus het is goed bestand tegen de krachtige ingrediënten die in het beitsproces worden gebruikt.
Ingrediënten
2 eetlepels hele mosterdzaadjes
1 eetlepel hele pimentbessen
2 theelepels hele korianderzaadjes
1 theelepel rode pepervlokken, of meer naar smaak
1 theelepel gemalen gember
2 laurierblaadjes, verkruimeld
2 kaneelstokjes, in tweeën gebroken
6 hele kruidnagels
1 eetlepel hele pimentbessen
2 theelepels hele korianderzaadjes
1 theelepel rode pepervlokken, of meer naar smaak
1 theelepel gemalen gember
2 laurierblaadjes, verkruimeld
2 kaneelstokjes, in tweeën gebroken
6 hele kruidnagels
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Iers
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494677
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch