Bereidingswijze
-Mix alle ingrediënten (behalve de olijfolie) in een kom goed door elkaar.
-Dek de kom af met plastic folie en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
-Vorm 4 pasteitjes van gelijke grootte.
-Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur
-Leg de pasteitjes in de koekenpan en bak ze 3-4 minuten per kant of tot ze gaar zijn.
-Leg de pasteitjes op keukenpapier om uit te lekken.
-Serveer op een broodje met de gewenste garnituren.
-Dek de kom af met plastic folie en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
-Vorm 4 pasteitjes van gelijke grootte.
-Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur
-Leg de pasteitjes in de koekenpan en bak ze 3-4 minuten per kant of tot ze gaar zijn.
-Leg de pasteitjes op keukenpapier om uit te lekken.
-Serveer op een broodje met de gewenste garnituren.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere garnalenburger
Ingrediënten
500 g middelgrote garnalen (geschild, ontdarmd en grof gehakt)
1/2 rode paprika (fijn gesneden)
50 g groene uien of sjalotten (fijngehakt)
50 g verse peterselie (gehakt)
1 losgeklopt ei
3 el mayonaise
1 tl knoflookpoeder
1-2 tl creoolse kruiden of kruidenzout
1 theelepel creoolse mosterd
1 tl citroensap
60 g paneermeel
1 el olijfolie
1/2 rode paprika (fijn gesneden)
50 g groene uien of sjalotten (fijngehakt)
50 g verse peterselie (gehakt)
1 losgeklopt ei
3 el mayonaise
1 tl knoflookpoeder
1-2 tl creoolse kruiden of kruidenzout
1 theelepel creoolse mosterd
1 tl citroensap
60 g paneermeel
1 el olijfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494668
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Pinterest - chef = B.Coop
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht