Bereidingswijze
Vul de Moka pot met water volgens de instructies.
Verpak de koffie in de kamer van de espressomachine op het fornuis.
Plaats op matig vuur.
Voeg 1 tl suiker toe aan 2 koffiekopjes.
Terwijl de koffie het reservoir vult , voeg je 1/2 el koffie met suiker toe om te beginnen met oplossen.
Zet de espressomachine terug op het vuur om het koffiezetten te voltooien.
Klop de suiker en espresso , mix in de kop met een lepel , totdat de korrels oplossen - dit staat bekend als "creaming the sugar".
Giet gezette koffie over de roomsuiker en roer langzaam.
Giet de koffie in espressokopjes en serveer.
Verpak de koffie in de kamer van de espressomachine op het fornuis.
Plaats op matig vuur.
Voeg 1 tl suiker toe aan 2 koffiekopjes.
Terwijl de koffie het reservoir vult , voeg je 1/2 el koffie met suiker toe om te beginnen met oplossen.
Zet de espressomachine terug op het vuur om het koffiezetten te voltooien.
Klop de suiker en espresso , mix in de kop met een lepel , totdat de korrels oplossen - dit staat bekend als "creaming the sugar".
Giet gezette koffie over de roomsuiker en roer langzaam.
Giet de koffie in espressokopjes en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stel de Cafécito voor aan je vrienden en familie tijdens je volgende sociale bijeenkomst. Dit recept gebruikt een 3-cup Moka pot (Stove Espresso Maker) van 4-oz per kopje , voor een totaal van 12 ounces gezette koffie.
Ingrediënten
42 gram gemalen espresso
420 ml water
3 tl bruine suiker of demerara
420 ml water
3 tl bruine suiker of demerara
Hulpmiddelen & keukengerei
Moka pot - espresso kopjes
Leuke tips
Dit recept voor koffiedrank heeft een zoete demerara suiker boven een sterke koffie die een klop uitdeelt.
Demerara suiker heeft een grotere korrel dan bruine suiker , het is gedeeltelijk geraffineerd en wordt geproduceerd door de eerste kristallisatie van rietsap tot suiker. De demerara naturel karamelsmaak geeft deze warme drank zijn karameltonen. De creme voor deze koffie wordt met de hand gemaakt met behulp van de demerarasuiker en een klein beetje van de gezette koffie.
U moet de suiker en de koffie ongeveer een minuut kloppen tot het een romige blonde vloeistof wordt. Deze blonde vloeistof onderscheidt de cefcito van andere koffierecepten.
Demerara suiker heeft een grotere korrel dan bruine suiker , het is gedeeltelijk geraffineerd en wordt geproduceerd door de eerste kristallisatie van rietsap tot suiker. De demerara naturel karamelsmaak geeft deze warme drank zijn karameltonen. De creme voor deze koffie wordt met de hand gemaakt met behulp van de demerarasuiker en een klein beetje van de gezette koffie.
U moet de suiker en de koffie ongeveer een minuut kloppen tot het een romige blonde vloeistof wordt. Deze blonde vloeistof onderscheidt de cefcito van andere koffierecepten.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Caribisch
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1494611
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
espressocoffeeguide.com
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht