Bereidingswijze
Laat het tomatensap afkoelen. Schud het tomatensap voor het gebruik.
Meng in een grote shaker tomatensap , citroensap , olijven sap/pekel , tabasco , worcestersaus , mierikswortel , selderij zout en zwarte peper. Schud goed , ca. 10 seconden (zonder ijs).
Zeef in een glazen pot of een kruik van 1 liter.
Je kan het een uur in de koelkast laten afkoelen of een nacht voor de beste smaak. Maar je kan het ook meteen serveren !
Doe op een bordje een mengsel van ongeveer de helft koosjer zout en de helft Old Bay-kruiden (of selderijzout).
Snijd een inkeping in een schijfje citroen en laat het rond de rand van het glas lopen en doop de rand in het bordje met zoutmengsel.
Voeg aan elk glas 120 ml Bloody Mary-mix toe en roer voorzichtig om te mengen. Vul het glas met ijs en voeg de garnituren toe.
Meng in een grote shaker tomatensap , citroensap , olijven sap/pekel , tabasco , worcestersaus , mierikswortel , selderij zout en zwarte peper. Schud goed , ca. 10 seconden (zonder ijs).
Zeef in een glazen pot of een kruik van 1 liter.
Je kan het een uur in de koelkast laten afkoelen of een nacht voor de beste smaak. Maar je kan het ook meteen serveren !
Doe op een bordje een mengsel van ongeveer de helft koosjer zout en de helft Old Bay-kruiden (of selderijzout).
Snijd een inkeping in een schijfje citroen en laat het rond de rand van het glas lopen en doop de rand in het bordje met zoutmengsel.
Voeg aan elk glas 120 ml Bloody Mary-mix toe en roer voorzichtig om te mengen. Vul het glas met ijs en voeg de garnituren toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze Virgin Bloody Mary smaakt net zo goed als de real deal ! Deze mocktail is zo vol van smaak. Pittig , hartig en zout : je zult de alcohol niet missen
Ingrediƫnten
500 ml tomatensap , gekoeld
60 ml vers citroensap
2 tl Worcestershire saus
2 tl bereide mierikswortel
2 tl olijven sap/pekel
1/2 tl Tabasco hete saus
1/2 tl selderijzout
1/8 tl zwarte peper
ijs voor servering
voor de rand : Old Bay - kruiden en koosjer zout
voor de barnering : takje bleekselder , schijfje citroen , olijf en cocktail ui op een prikker
60 ml vers citroensap
2 tl Worcestershire saus
2 tl bereide mierikswortel
2 tl olijven sap/pekel
1/2 tl Tabasco hete saus
1/2 tl selderijzout
1/8 tl zwarte peper
ijs voor servering
voor de rand : Old Bay - kruiden en koosjer zout
voor de barnering : takje bleekselder , schijfje citroen , olijf en cocktail ui op een prikker
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen pot of kruik (1 liter) - grote shaker - zeef - 4 collinsglazen
Leuke tips
Gebruik de pekel in de pot met de olijven die je wilt gebruiken voor de garnering.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1494610
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
acouplecooks.com
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht