Portugese "Bifes De Cebolada"

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/04/2023 - 08:55
Bereidingswijze
-Smelt boter in koekenpan.
-een laag steak, uien, tomaten, knoflook en peterselie met een paar laurierblaadjes op elke laag. Herhaal tot alle biefstuk op is.
-bak op middelhoog vuur gedurende ongeveer 30 minuten of tot het vlees gaar en zacht is.

Serveer met gekookte aardappelen of witte rijst.
Afbeelding
Portugese "Bifes De Cebolada"
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit lekkere malse vlees smelt bijna op je tong. 
Ingrediënten
750 g dun gesneden malse biefstuk
500 g grote uien, in plakjes
2 eetlepels ongezouten boter
6 knoflookteentjes
5 grote rijpe tomaten, in plakjes
12 laurierblaadjes
Handvol peterselie, gehakt
Piri Piri (gemalen rode pepers, olijfolie, knoflook, zout peper naar smaak)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Portugees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494597
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester