Bereidingswijze
begin met je snijwerk dat werkt het snelst , dus tomaatjes in plakjes die kunnen dan mooi nog wat vocht verliezen , gedroogde zontomaten sniden, olijven en ansjovis uit laten lekken , etc .
bestrooi je bak plaat met wat bloem of smeer in met wat olie , rol het deeg uit en desnoods nog wat dunner drukken. maak even met een mes 3 gleuven in gelijk verdeelde vakken we werken van links naar rechts.
4 cheese:
besmeer het deel met de creme fresch
dan de cheddar , verkruimelde gorgonzola , belegen kaas
kids:
pizza saus laag , dan de cervelaat , kaas en de plakjes knakworst en cherry tomaat er op.
fish:
laag creme fraishe dan de fruit de mere ( even droog deppen nog ) de ansjovis en olijven dan wat parmezan er over.
champignons:
bak de champignons even aan , die worden niet gaar anders in de oven als ze rauw zijn.
besmeer met de pizza saus, zit nog zat in de pot, beleg met de champignons , bestrooi met de oregano , de ham snippers en belegen kaas .
bak af volgens de verpakking van het deeg , maar blijf er bij , je eigen smaak kan best wat langer willen.
bestrooi je bak plaat met wat bloem of smeer in met wat olie , rol het deeg uit en desnoods nog wat dunner drukken. maak even met een mes 3 gleuven in gelijk verdeelde vakken we werken van links naar rechts.
4 cheese:
besmeer het deel met de creme fresch
dan de cheddar , verkruimelde gorgonzola , belegen kaas
kids:
pizza saus laag , dan de cervelaat , kaas en de plakjes knakworst en cherry tomaat er op.
fish:
laag creme fraishe dan de fruit de mere ( even droog deppen nog ) de ansjovis en olijven dan wat parmezan er over.
champignons:
bak de champignons even aan , die worden niet gaar anders in de oven als ze rauw zijn.
besmeer met de pizza saus, zit nog zat in de pot, beleg met de champignons , bestrooi met de oregano , de ham snippers en belegen kaas .
bak af volgens de verpakking van het deeg , maar blijf er bij , je eigen smaak kan best wat langer willen.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het moest snel en dit is snel , verwacht geen hoogstaande culinaire pizza , dit is comfort food en sharing dinner . dit was mijn pizza maar goed 1000 en 1 mogelijkheden naar tijd , budget etc.
Ingrediënten
1 pak vers plaat pizza deeg ( tante fanny )
4 kazen:
20 gr. geraspte chedar
1 grote bol mozzarela in plakjes
20 gr. gorgonzola verkruimels
30 gr. geraspte belegen kaas
1 bakje creme fresh
kids favo:
pot remia tosti quick saus
50 gr. cervelaat
2 knakworsten in dunne plakkjes
100 gr. geraspte jonge kaas
cherry tomaatjes in plakjes.
fish:
bakje creme fresh
2 bakjes fruit de mere
1 blikje ( of als je er zoals ik het te weinig vind 2 ) ansjovis rolletjes met kappertjes
1 el. zwarte olijven ringetjes
paar gedroogde tomaatjes in ringen ( uit pot uitgelekt )
2 el. parmezaan poeder.
champignon:
de rest van de pot pizzasaus
200 gr. champignons
20 gr belegen kaas.
2 tl oregano
2 plakjes ham in snippers
4 kazen:
20 gr. geraspte chedar
1 grote bol mozzarela in plakjes
20 gr. gorgonzola verkruimels
30 gr. geraspte belegen kaas
1 bakje creme fresh
kids favo:
pot remia tosti quick saus
50 gr. cervelaat
2 knakworsten in dunne plakkjes
100 gr. geraspte jonge kaas
cherry tomaatjes in plakjes.
fish:
bakje creme fresh
2 bakjes fruit de mere
1 blikje ( of als je er zoals ik het te weinig vind 2 ) ansjovis rolletjes met kappertjes
1 el. zwarte olijven ringetjes
paar gedroogde tomaatjes in ringen ( uit pot uitgelekt )
2 el. parmezaan poeder.
champignon:
de rest van de pot pizzasaus
200 gr. champignons
20 gr belegen kaas.
2 tl oregano
2 plakjes ham in snippers
Hulpmiddelen & keukengerei
messen
kommen
oven met bakplaat
lepels
kommen
oven met bakplaat
lepels
Leuke tips
nogmaals 1000 of meer mogelijkheden , dit is puur basis , sniijdt hem in de lengte door en dan in de breedte in 8 .
het kan natuurlijk nog kleiner als borrel hap.
het kan natuurlijk nog kleiner als borrel hap.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494580
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht