pablipo 4smaken plaat pizza

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/01/2023 - 18:01
Bereidingswijze
begin met je snijwerk dat werkt het snelst , dus tomaatjes in plakjes die kunnen dan mooi nog wat vocht verliezen , gedroogde zontomaten sniden, olijven en ansjovis uit laten lekken , etc .
bestrooi je bak plaat met wat bloem of smeer in met wat olie , rol het deeg uit en desnoods nog wat dunner drukken. maak even met een mes 3 gleuven in gelijk verdeelde vakken we werken van links naar rechts.
4 cheese:
besmeer het deel met de creme fresch
dan de cheddar , verkruimelde gorgonzola , belegen kaas
kids:
pizza saus laag , dan de cervelaat , kaas en de plakjes knakworst en cherry tomaat er op.
fish:
laag creme fraishe dan de fruit de mere ( even droog deppen nog ) de ansjovis en olijven dan wat parmezan er over.
champignons:
bak de champignons even aan , die worden niet gaar anders in de oven als ze rauw zijn.
besmeer met de pizza saus, zit nog zat in de pot, beleg met de champignons , bestrooi met de oregano , de ham snippers en belegen kaas .
bak af volgens de verpakking van het deeg , maar blijf er bij , je eigen smaak kan best wat langer willen.





Afbeelding
pablipo 4smaken plaat pizza
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het moest snel en dit is snel , verwacht geen hoogstaande culinaire pizza , dit is comfort food en sharing dinner . dit was mijn pizza maar goed 1000 en 1 mogelijkheden naar tijd , budget  etc.
Ingrediënten
1 pak vers plaat pizza deeg ( tante fanny )
4 kazen:
20 gr. geraspte chedar
1 grote bol mozzarela in plakjes
20 gr. gorgonzola verkruimels
30 gr. geraspte belegen kaas
1 bakje creme fresh
kids favo:
pot remia tosti quick saus
50 gr. cervelaat
2 knakworsten in dunne plakkjes
100 gr. geraspte jonge kaas
cherry tomaatjes in plakjes.
fish:
bakje creme fresh
2 bakjes fruit de mere
1 blikje ( of als je er zoals ik het te weinig vind 2 ) ansjovis rolletjes met kappertjes
1 el. zwarte olijven ringetjes
paar gedroogde tomaatjes in ringen ( uit pot uitgelekt )
2 el. parmezaan poeder.
champignon:
de rest van de pot pizzasaus
200 gr. champignons
20 gr belegen kaas.
2 tl oregano
2 plakjes ham in snippers
Hulpmiddelen & keukengerei
messen
kommen
oven met bakplaat
lepels
Leuke tips
nogmaals 1000 of meer mogelijkheden , dit is puur basis , sniijdt hem in de lengte door en dan in de breedte in 8 .
het kan natuurlijk nog kleiner als borrel hap.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494580
Homepage ID
2289241
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
hans3333