Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180°C
-Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Eenmaal gekookt, giet af en meng met een scheutje olijfolie.
-Meng roomkaas en Pastasaus met Vlees in een grote mengkom. Meng goed dooreen
-Meng in een kleine pan olijfolie en paneermeel op middelhoog vuur. Laat ongeveer 5 minuten koken en roer regelmatig om de broodkruimels te roosteren.
- doe de gekookte spaghetti en de saus samen tot de pasta goed bedekt is.
-Breng over naar een ovenschotel en bedek met Italiaanse kaas, geroosterde broodkruimels en parmezaanse kaas. Plaats in de oven en bak ongeveer 30 minuten.
-Als de spaghetti klaar is met bakken, haal je hem uit de oven en laat je hem 2-3 minuten afkoelen voordat je hem aansnijdt en serveert.
-Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Eenmaal gekookt, giet af en meng met een scheutje olijfolie.
-Meng roomkaas en Pastasaus met Vlees in een grote mengkom. Meng goed dooreen
-Meng in een kleine pan olijfolie en paneermeel op middelhoog vuur. Laat ongeveer 5 minuten koken en roer regelmatig om de broodkruimels te roosteren.
- doe de gekookte spaghetti en de saus samen tot de pasta goed bedekt is.
-Breng over naar een ovenschotel en bedek met Italiaanse kaas, geroosterde broodkruimels en parmezaanse kaas. Plaats in de oven en bak ongeveer 30 minuten.
-Als de spaghetti klaar is met bakken, haal je hem uit de oven en laat je hem 2-3 minuten afkoelen voordat je hem aansnijdt en serveert.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk diner gemaakt met slechts 7 ingrediënten in 40 minuten! Deze draai aan klassieke spaghetti zal in de smaak vallen bij je gasten !
Ingrediënten
1 pakje spaghetti
230 g roomkaas (verzacht)
1 potje Pastasaus met Vlees of huisgemaakt
50 g Geroosterd Knoflook paneermeel of voeg kookpoeder toe aan je paneermeel
1 eetlepel Extra Vierge Olijfolie
200 g Italiaanse kaas (gemalen)
2 eetlepels parmezaan
230 g roomkaas (verzacht)
1 potje Pastasaus met Vlees of huisgemaakt
50 g Geroosterd Knoflook paneermeel of voeg kookpoeder toe aan je paneermeel
1 eetlepel Extra Vierge Olijfolie
200 g Italiaanse kaas (gemalen)
2 eetlepels parmezaan
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1494110
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Mildly Meandering - pinterest -
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht