Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C. Besprenkel de bakplaat met 1 eetlepel olijfolie en leg het deeg erop. Duw het platter en rek het voorzichtig uit tot een lap van 20x25 cm en 1,5 cm dik.
Bestrijk het deeg met olijfolie en druk met je vinger gaatjes in het deeg, bijna tot op bodem. Druk plakjes peer en walnoten erin. Strooi de rest van de Italiaanse kruiden erover en verdeel de gorgonzola erover. Bak de focaccia in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Bestrijk het deeg met olijfolie en druk met je vinger gaatjes in het deeg, bijna tot op bodem. Druk plakjes peer en walnoten erin. Strooi de rest van de Italiaanse kruiden erover en verdeel de gorgonzola erover. Bak de focaccia in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker brood
Ingrediënten
250 gram bloem en
bloem (om te bestuiven)
1 zakje gedroogde gist
olijfolie
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden
2 handperen (in plakjes)
50 gram walnoten (grof gehakt)
150 gram gorgonzola (verkruimeld)
150 gram gorgonzola (in blokjes)
bloem (om te bestuiven)
1 zakje gedroogde gist
olijfolie
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden
2 handperen (in plakjes)
50 gram walnoten (grof gehakt)
150 gram gorgonzola (verkruimeld)
150 gram gorgonzola (in blokjes)
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakplaat
Bakpapier
Bakpapier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494099
Homepage ID
3037654
Teller
0
Bron
Boodschappen.nl
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch