Parmezaanse Geroosterde Tomaten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/29/2022 - 09:04
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 200°C.
-Spoel de tomaten af en snijd ze in tweeën. Meng voorzichtig met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg de tomaten op een ovenschaal en bestrooi met Parmezaanse kaas. Rooster de tomaten ongeveer 15-20 minuten of tot de Parmezaanse kaas gesmolten is en de bovenkant lichtbruin is.
-Haal uit de oven en dien onmiddellijk op.
Afbeelding
Parmezaanse Geroosterde Tomaten
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker deze Parmezaanse tomaatjes 
Ingrediënten
6 kleine tomaten, gehalveerd
1 eetlepel olijfolie
1 snufje zout
gemalen zwarte peper naar smaak
100 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494081
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester