Bereidingswijze
Vul het shotglas laagje per laagje met drank.
Begin met de Gallianio , dan de espresso en als laatste de opgeklopte room.
Begin met de Gallianio , dan de espresso en als laatste de opgeklopte room.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gelaagde shots zijn een beetje een overblijfsel. Eens het toppunt van cocktail mode , zijn ze vervaagd tot relatieve in populariteit , afgezien van een incidentele club of feest. Er is op zichzelf niets mis met het in lagen aanbrengen van ingrediënten in plaats van te mengen , en als je dat doet , kun je een indrukwekkend beeld creëren. De Hot Shot is het Zweedse antwoord op de Irish Coffee en is voot het eerst gemaakt in 1987 in Stockholm door Bosse Bergström , een Zweedse barman
Ingrediënten
3 cl Galliano , zoete kruidenlikeur
3 cl espresso
3 cl half opgeklopte room
3 cl espresso
3 cl half opgeklopte room
Hulpmiddelen & keukengerei
shotglas
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1494040
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht