Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en snij ze overlangs doormidden.
2 Giet de olijfolie in een ovenschaal, kruid royaal met peper en zout. Schik een mooi blaadje of takje kruiden op de vlakke kant van de aardappelen.
3 Leg de aardappelen voorzichtig in de ovenschaal met de bolle kant naar boven. Bestrijk met olijfolie. Rooster 30 minuten in de oven.
2 Giet de olijfolie in een ovenschaal, kruid royaal met peper en zout. Schik een mooi blaadje of takje kruiden op de vlakke kant van de aardappelen.
3 Leg de aardappelen voorzichtig in de ovenschaal met de bolle kant naar boven. Bestrijk met olijfolie. Rooster 30 minuten in de oven.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Originele aardappelen
Ingrediënten
4 aardappelen
verse kruiden (rozemarijn, peterselie, tijm, salie,...)
50 ml olijfolie
peper en zout
verse kruiden (rozemarijn, peterselie, tijm, salie,...)
50 ml olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493990
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch