Bereidingswijze
Voeg alle dranken samen in een glas.
Voeg ijs toe en roer de drank zo dat hij goed koud is , zonder de cocktail te hard verwaterd.
Voeg en wrijf met appelsienschil over de rand van het glas en weinig zachtjes uit boven het glas om die olie uit de appelsienschil te persen. Daarna doe je de schil in het glas.
Voeg ijs toe en roer de drank zo dat hij goed koud is , zonder de cocktail te hard verwaterd.
Voeg en wrijf met appelsienschil over de rand van het glas en weinig zachtjes uit boven het glas om die olie uit de appelsienschil te persen. Daarna doe je de schil in het glas.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een Limburgs alternatief voor de Toscaanse klassieker ? Dit is de Hasselt negroni ! Die maak je met Hasseltse jenever.
Voor de negroni bestaan er verschillende variaties , maar ik wilde graag een Hasseltse versie maken. Daaruit is deze negroni ontstaan. Door de bittere smaak is het een cocktail die het hele jaar doorgedronken kan worden. Ontdek hem nu zelf.
Bracht Machiels.
Voor de negroni bestaan er verschillende variaties , maar ik wilde graag een Hasseltse versie maken. Daaruit is deze negroni ontstaan. Door de bittere smaak is het een cocktail die het hele jaar doorgedronken kan worden. Ontdek hem nu zelf.
Bracht Machiels.
Ingrediënten
45 ml Hasseltse jenever
45 ml campari
45 ml zoete vermouth
22 ml appeljenever
appelsienschil
45 ml campari
45 ml zoete vermouth
22 ml appeljenever
appelsienschil
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1493960
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
letsdrinkcocktails.com
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht