Bereidingswijze
-meng de aardappelen, kaas, spek, knoflook en ui in een bakvorm.
-Voeg de mayonaise toe en roer tot het bedekt is.
-Plaats de pan in de voorverwarmde oven, 170°C, en bak ongeveer 1 1/2 uur, of tot de aardappelen zacht zijn.
-Voeg de mayonaise toe en roer tot het bedekt is.
-Plaats de pan in de voorverwarmde oven, 170°C, en bak ongeveer 1 1/2 uur, of tot de aardappelen zacht zijn.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze aardappelen zitten boordevol smaak!! Met precies de juiste hoeveelheid kaas en spek is dit het perfecte bijgerecht voor elke maaltijd!
Ingrediënten
1,2 kg aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
200 g cheddarkaas, gemalen
150 g mayonaise
200 g spek, gekookt en verkruimeld
3 theelepels knoflook, fijngehakt
100 g ui, gehakt
200 g cheddarkaas, gemalen
150 g mayonaise
200 g spek, gekookt en verkruimeld
3 theelepels knoflook, fijngehakt
100 g ui, gehakt
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493904
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Cookin chicks - chef = mama plus one
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht