Bereidingswijze
- Rul het gehakt en voeg kruiden en zout toe.
- Laat het gehakt afkoelen!
- Snijd de groente in de gewenste grootte.
- Meng eerst de groente met de sausen en kaas door elkaar.
- Vlak voor het opdienen de tacochips erdoor heen mengen.
- Laat het gehakt afkoelen!
- Snijd de groente in de gewenste grootte.
- Meng eerst de groente met de sausen en kaas door elkaar.
- Vlak voor het opdienen de tacochips erdoor heen mengen.
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept aten we vaak toen ik op summercamp in Colorado USA werkte.
Ingrediënten
- 500 gram gehakt
- 2 tomaten
- halve komkommer
- rode uit gesnipperd
- 4 eetlepels mais(uit blik)
- half potje tacosaus
- 2 eetlepels mayo
- 2 handjes geraspte kaas
- 4 eetlepels Mexicaanse kruiden
- theelepel zout
- zak taco chips
- 2 tomaten
- halve komkommer
- rode uit gesnipperd
- 4 eetlepels mais(uit blik)
- half potje tacosaus
- 2 eetlepels mayo
- 2 handjes geraspte kaas
- 4 eetlepels Mexicaanse kruiden
- theelepel zout
- zak taco chips
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan om gehakt te rullen.
Leuke tips
Je kan aan deze salade toevoegen of weglaten wat je lekker vind!
Eet smakelijk!
Eet smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493875
Homepage ID
829267
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht