Bereidingswijze
Tomatensaus:
-verwarm de oven voor op 200°C.
-spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snij in grote stukken.
-pel de teentjes look en hak fijn.
-pluk de basilicumblaadjes en rozemarijn en hak eveneens fijn.
-snij de pepertjes, met zaadjes, in kleine ringen.
-schik alles, behalve de basilicum, op een bakplaat en laat gedurende 40 minuten garen in de oven op 180°C.
-Kruid met peper en zout.
-Pureer het geheel met de basilicum en voeg de passata toe.
-Hou de saus warm terwijl je de ravioli kookt in gezouten kokend water zoals aangegeven op de verpakking.
-Verdeel de ravioli over de borden en giet de saus erover.
-Werk af met gemalen Parmezaanse kaas en versier met wat verse rozemarijn.
-verwarm de oven voor op 200°C.
-spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snij in grote stukken.
-pel de teentjes look en hak fijn.
-pluk de basilicumblaadjes en rozemarijn en hak eveneens fijn.
-snij de pepertjes, met zaadjes, in kleine ringen.
-schik alles, behalve de basilicum, op een bakplaat en laat gedurende 40 minuten garen in de oven op 180°C.
-Kruid met peper en zout.
-Pureer het geheel met de basilicum en voeg de passata toe.
-Hou de saus warm terwijl je de ravioli kookt in gezouten kokend water zoals aangegeven op de verpakking.
-Verdeel de ravioli over de borden en giet de saus erover.
-Werk af met gemalen Parmezaanse kaas en versier met wat verse rozemarijn.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Super lekker voorgerecht voor de feestdagen , dat erg makkelijk te bereiden is aangezien we de gevulde ravioli kant-en-klaar kopen .
Ingrediënten
1 bosje basilicum
2 takken rozemarijn
1 verpakking kant- en- klaar (Spar) Ravioli giganti aubergine ( reeds gevulde ravioli met aubergine- zie foto)
geraspte Parmezaanse kaas
1/2 kg tomaten
3 tenen look
2 chilipepertjes
3 el olijfolie
50 cl tomatenpassata
2 takken rozemarijn
1 verpakking kant- en- klaar (Spar) Ravioli giganti aubergine ( reeds gevulde ravioli met aubergine- zie foto)
geraspte Parmezaanse kaas
1/2 kg tomaten
3 tenen look
2 chilipepertjes
3 el olijfolie
50 cl tomatenpassata
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493843
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch