Bereidingswijze
-Voeg in een kom de gesmolten boter, dijonmosterd, bieslook, peterselie, citroensap, tijm, knoflook, paprika, zout, peper, cayennepeper en rode pepervlokken toe. Klop samen tot alles goed gemengd is . (Je kunt de ingrediënten ook in een keukenmachine mengen.)
-Bewaar in de koelkast in een luchtdichte verpakking voor maximaal 5 dagen.
-Bewaar in de koelkast in een luchtdichte verpakking voor maximaal 5 dagen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Cowboy Butter is gearomatiseerde boter die als dipsaus kan worden gebruikt of tot een blok kan worden gevormd om als spread te gebruiken. Het is heerlijk als het wordt geserveerd met biefstuk, kalkoen, kip en meer.
Ingrediënten
100 g ongezouten boter, gesmolten
1 eetlepel grove Dijon-mosterd
1 eetlepel verse bieslook, fijngehakt
1 eetlepel verse peterselie, gehakt
1 theelepel citroensap
2 theelepels verse tijm, fijngehakt
2 theelepels knoflook, gehakt
½ theelepel paprikapoeder
¼ theelepel zout
⅛ theelepel peper
⅛ theelepel cayennepeper
⅛ theelepel gemalen rode pepervlokken
1 eetlepel grove Dijon-mosterd
1 eetlepel verse bieslook, fijngehakt
1 eetlepel verse peterselie, gehakt
1 theelepel citroensap
2 theelepels verse tijm, fijngehakt
2 theelepels knoflook, gehakt
½ theelepel paprikapoeder
¼ theelepel zout
⅛ theelepel peper
⅛ theelepel cayennepeper
⅛ theelepel gemalen rode pepervlokken
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493836
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Amanda Rettke
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht