Bereidingswijze
Karamelllseer de ui samen met de paprika, peper en Andalusische kruidenmix, ca. 30 min. Laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit. Smeer in met zure room. Verdeel de uienmix erover. Verdeel de tonijn erover. Verdeel de olijven en geitenkaas erover. Strooi er iets zout over. Nu 30 minuten in de oven.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als hoofgerecht, bij de borrel en tijdens een picknick. (Ook koud erg lekker)
Ingrediƫnten
Olijfolie
Pond grof gesneden uien
1 rode paprika in stukken
1 rode Spaande peper fijn gehakt
1 EL. kruidenmix 'Al Andaluz' https://www.smulweb.nl/recepten/1493149/andalusische-kruidenmix
Bladerdeeg
Zure room
250 gr. tonijn uit blik
Groene olijven
100 gr. geitenkaas
Pond grof gesneden uien
1 rode paprika in stukken
1 rode Spaande peper fijn gehakt
1 EL. kruidenmix 'Al Andaluz' https://www.smulweb.nl/recepten/1493149/andalusische-kruidenmix
Bladerdeeg
Zure room
250 gr. tonijn uit blik
Groene olijven
100 gr. geitenkaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Leuke tips
Eet smakelijk!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493806
Homepage ID
453489
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht