Bereidingswijze
Zie bij hulpmiddelen en keukengerei ( fout )
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk en toch koolydraadarm
Ingrediënten
15o gram broccolirijst
1 paksoi
225 gram peulen
3 lenteui in stukjes ven 3 cm.
375 gram verse zalm
Olijfolie
1,5 eetl groene currypasta
3oo ml kokosmelk
3.4 limoen
Korander
1 paksoi
225 gram peulen
3 lenteui in stukjes ven 3 cm.
375 gram verse zalm
Olijfolie
1,5 eetl groene currypasta
3oo ml kokosmelk
3.4 limoen
Korander
Hulpmiddelen & keukengerei
Zalm bakken of grillen (warm houden ).
Fruit de currypasta.in een wok.
Voeg peulen en witte gedeelte van de paksoi toe.
Wok deze even mee
Daarna het paksoi groen en de broccolirijst toevoegen
lente ui en koriander
Opmaak bord:
Curry en daarop de zalm
Fruit de currypasta.in een wok.
Voeg peulen en witte gedeelte van de paksoi toe.
Wok deze even mee
Daarna het paksoi groen en de broccolirijst toevoegen
lente ui en koriander
Opmaak bord:
Curry en daarop de zalm
Leuke tips
Je kunt de zalm ook in blokjes mee wokken
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493805
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift (maar wel aangepast)
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht