Venkelsoepje met pesto en zongedroogde tomaatjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/27/2022 - 15:36
Bereidingswijze
Fruit de ui, venkel en wortel in een beetje boter.
Voeg venkelzaadjes toe en bak nog 1 min.
Bouillon erbij.
20 min zachtjes koken
Pureer de soep en voeg de room toe ( na smaak)
Afsmaken met peper en zout

Hak voor de pesto de dille, olijfolie en de amandelen grof ( mag niet te fijn zijn).
Meng daarna de olijfolie en de geperste knoflook toe.
Maak op smaak met peper en zout.

Opmaak bord of kop:
Soep
Daarin wat pesto en enkel stukjes zongedroogde tomaatjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk soepje 
Ingrediënten
1 ui gesnipperd
1 grote venkel in reepjes
1 wortel in schijfjes
1 theelepel venkelzaadjes
700 ml kippenbouillon
200 ml room
1/2 bosje dille
1 eetl groene olijven
50 gram gerookte amandelen
150 ml olijfolie
1 teen knoflook
100 gram half gedroogde tomaatjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Blender
Vijzel
Leuke tips
Ook leuk voor een amuse in een klein glaasje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1493804
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pejejaru