Bereidingswijze
-Meng in een kan de sappen, de rum en de grenadine. Roeren.
-Giet in met ijs gevulde glazen en serveer met een schijfje sinaasappel en maraschino-kersen.
-Giet in met ijs gevulde glazen en serveer met een schijfje sinaasappel en maraschino-kersen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit rum punch-recept geeft je bij elke slok het gevoel alsof je op vakantie bent!
Ingrediënten
25 cl sinaasappelsap
25 cl ananassap
6 cl limoensap
6 cl rum (Bacardy)
6 cl donkere rum
10 cl grenadine
25 cl ananassap
6 cl limoensap
6 cl rum (Bacardy)
6 cl donkere rum
10 cl grenadine
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Caribisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1493784
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
LemonsforLulu
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch