Bereidingswijze
-Klop de room op.
- Giet de cognac en de ahornsiroop in een hittebestendig glas en doe er de hete koffie bij.
-Lepel de opgeklopte room voorzichtig over de koffie en werk af met de chocoladeschilfers
- Giet de cognac en de ahornsiroop in een hittebestendig glas en doe er de hete koffie bij.
-Lepel de opgeklopte room voorzichtig over de koffie en werk af met de chocoladeschilfers
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere afsluiter van een feestelijk dinerÂ
Ingrediënten
6 cl sterke koffie
3 cl cognac
1 dl room (min. 35 % V.G.)
1 tl ahornsiroop
1 tl chocoladeschilfers of hagelslag
3 cl cognac
1 dl room (min. 35 % V.G.)
1 tl ahornsiroop
1 tl chocoladeschilfers of hagelslag
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Canadees
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1493674
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid