Zeevruchten Thermidor van Cape Cod

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/04/2022 - 08:50
Bereidingswijze
-Mix bloem, garnalenroomsoep, ui en melk
-doe de garnalen/kreeft en de sint-jakobsvruchten erbij , meng en doe ze in een braadpan van 1 liter.
-Verdeel geraspte kaas over het mengsel van garnalen en sint-jakobsschelpen.
-Gooi broodkruimels en gesmolten boter en strooi over kaas.
-Bak in de oven, 180°C gedurende 30 minuten.

Serveer de massa over rijst of toastpunten.
Afbeelding
Zeevruchten Thermidor  van Cape Cod
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
In de restaurants op Cape Cod ( schiereiland bij  Massachsettes ), wordt het geserveerd. Je kan kreeft, sint-jakobsschelpen of garnalen gebruiken, het maakt niet uit, ik gooi soms nog wat stevige stukjes vis in ~ of krabvlees uit blik.
Super lekker  en niet moeilijk !  Kan worden geserveerd als voor- of hoofdgerecht 
Ingrediënten
250 g Sint-jakobsschelpen
250 g garnalen of kreeft, enz
2 uien, in blokjes gesneden (groen)
1 eetl peterselie
1 blik room garnalensoep
3 eetlepels bloem
12 cl melk
100 g geraspte monterey jack kaas
2 eetlepels gesmolten boter
1/2 theelepel paprikapoeder
100 g broodkruimels
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493629
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Zeevruchten Thermidor van Cape Cod
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester