Cathedral Cookies

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/02/2022 - 13:56
Bereidingswijze
-Bovenop een dubbele ketel of een metalen kom boven kokend water smelt je chocoladeschilfers en boter op laag vuur, af en toe roerend. Roer een kleine hoeveelheid door het ei en doe alles terug in de pan.
-Kook en roer 2 minuten op laag vuur. Giet in een kom en laat 15 minuten afkoelen.
-Roer de marshmallows en noten er voorzichtig door. Koel gedurende 30 minuten.
-Vorm op een vel vetvrij papier het mengsel tot een blok met een diameter van circa 4 cm .
-Leg de kokosnoot op een ander vel vetvrij papier. Rol de stam voorzichtig over de kokosnoot om de zijkanten te bedekken. Wikkel stevig in vetvrij papier, draai de uiteinden om te verzegelen.
-Bevries gedurende 4 uur of 's nachts. Verwijder vetvrij papier.
-Snijd het deeg in plakjes.

Bewaar in een luchtdichte verpakking in de koelkast.
Afbeelding
Cathedral Cookies
Cathedral Cookies
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
60.00
Vertel iets leuks over dit recept
Niet alleen kinderen zijn dol op deze kleurrijke marshmallows  die eruitzien als glas-in-lood wanneer ze worden gesneden.
Ingrediënten
200 g halfzoete chocoladeschilfers
2 eetlepels boter
1 groot ei, kamertemperatuur, licht geklopt
600 g pastel miniatuur marshmallows ( zie foto, kant en klaar kopen)
100 g gehakte pecannoten of walnoten
100 g gezoete geraspte kokosnoot
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1493615
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid