Bereidingswijze
-Klop de roomkaas op middelhoge snelheid in de kom van een keukenmachine, voorzien van de paddle-opzetstuk, of in een grote kom met een elektrische mixer, tot het glad en romig is; ongeveer 3 minuten.
-Zet de mixer op lage snelheid en voeg geleidelijk de banketbakkerssuiker toe. Zodra de suiker van de banketbakker goed is gemengd, zet u de mixer op middelhoge snelheid en blijft u nog 2 minuten mixen.
-Verlaag de mixersnelheid en voeg ingeblikte pompoen, vanille en pompoentaartkruiden toe. Meng grondig
- Dek af en laat minimaal 3 uur afkoelen.
Serveer met graham crackers, diverse koekjes en appelschijfjes.
-Zet de mixer op lage snelheid en voeg geleidelijk de banketbakkerssuiker toe. Zodra de suiker van de banketbakker goed is gemengd, zet u de mixer op middelhoge snelheid en blijft u nog 2 minuten mixen.
-Verlaag de mixersnelheid en voeg ingeblikte pompoen, vanille en pompoentaartkruiden toe. Meng grondig
- Dek af en laat minimaal 3 uur afkoelen.
Serveer met graham crackers, diverse koekjes en appelschijfjes.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zoete dessert dipsaus ! Deze zoete dip is gemaakt met slechts een handvol ingrediënten en smaakt net als pompoentaartvulling!
Ingrediënten
230 g roomkaas, kamertemperatuur
200 g banketbakkerssuiker, gezeefd
1 blikje pure pompoenpuree
1 theelepel puur vanille-extract
1 eetlepel zelfgemaakte pompoentaartkruiden ( zie recept smulweb)
200 g banketbakkerssuiker, gezeefd
1 blikje pure pompoenpuree
1 theelepel puur vanille-extract
1 eetlepel zelfgemaakte pompoentaartkruiden ( zie recept smulweb)
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493549
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch