Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de hoedjes van de tomaten en haal het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel. strooi wat zout in de holle tomaten en zet ze omgekeerd om het maximum aan vocht uit de tomaten te halen.
Meng het gehakt met de ajuin , ei , paneermeel , peper , Provençaalse kruiden en het verkruimelde groentebouillon blokje.
Vul de tomaten met het gehaktmengsel.
Meng 3 el olijfolie met 6 el water in een ovenschotel.
Schik hierin de gevulde tomaten.
Bak de tomaten 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer met gekookte aardappelen over gestrooid met gehakte blad peterselie.
Snijd de hoedjes van de tomaten en haal het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel. strooi wat zout in de holle tomaten en zet ze omgekeerd om het maximum aan vocht uit de tomaten te halen.
Meng het gehakt met de ajuin , ei , paneermeel , peper , Provençaalse kruiden en het verkruimelde groentebouillon blokje.
Vul de tomaten met het gehaktmengsel.
Meng 3 el olijfolie met 6 el water in een ovenschotel.
Schik hierin de gevulde tomaten.
Bak de tomaten 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer met gekookte aardappelen over gestrooid met gehakte blad peterselie.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk te bereiden , niet duur en lekker !
Ingrediënten
8 middelgrote stevige tomaten
1/2 kg gehakt
2 kleine ajuinen , fijngehakt
1 ei
4 el paneermeel
1 groentebouillonblokje
peper en zout
1 kl Provençaalse kruiden
3 el olijfolie
6 cl water
1/2 kg gehakt
2 kleine ajuinen , fijngehakt
1 ei
4 el paneermeel
1 groentebouillonblokje
peper en zout
1 kl Provençaalse kruiden
3 el olijfolie
6 cl water
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom
ovenschaal
kookpot
ovenschaal
kookpot
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1493545
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
budgetkoken.be
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht