Bereidingswijze
1. Boter in een grote pan gooien en laten smelten.
2. Doe je gesneden ui erbij en laat 10 min op laag vuur bakken totdat de uien doorzichtig zijn.
3. Snij je vlees in grove blokjes.
4. Doe je paprika poeder, knoflook, peperflakes,karwijzaad ,zout, peper tomatenpuree en rundvlees erbij en laat 10 min bakken.
5. Snij je paprika's en tomaten in grove blokjes.
6. Doe je gesneden paprika's en tomaten erbij en laat 5 min mee bakken.
7. Doe je laurier en bouillon erbij en laat 45 minuten a 1 uur sudderen.
8. Doe nu je in halve maantjes gesneden wortel's erbij.
9. Laat nu 15 min pruttelen.
10. Doe na 15 min je , aardappelen en je peterselie erbij en laat nog een keer 15 min pruttelen.
11. Op smaak brengen met peper en zout.
12. Klaar!
2. Doe je gesneden ui erbij en laat 10 min op laag vuur bakken totdat de uien doorzichtig zijn.
3. Snij je vlees in grove blokjes.
4. Doe je paprika poeder, knoflook, peperflakes,karwijzaad ,zout, peper tomatenpuree en rundvlees erbij en laat 10 min bakken.
5. Snij je paprika's en tomaten in grove blokjes.
6. Doe je gesneden paprika's en tomaten erbij en laat 5 min mee bakken.
7. Doe je laurier en bouillon erbij en laat 45 minuten a 1 uur sudderen.
8. Doe nu je in halve maantjes gesneden wortel's erbij.
9. Laat nu 15 min pruttelen.
10. Doe na 15 min je , aardappelen en je peterselie erbij en laat nog een keer 15 min pruttelen.
11. Op smaak brengen met peper en zout.
12. Klaar!
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pittig winters
Ingrediƫnten
- 3 el boter
- 500 gram uien
- 30 gram Hongaarse paprika poeder
- 500 gram runder riblap
- 5 teentjes knoflook
- 2 tl Koreaanse peperflakes
- 2 tl karwijzaad
- 10 gram verse peterselie
- 3 paprika's
- 3 tomaten (of blikje polpa 400gram)
- 2 wortels
- 300 gram geschilde in blokjes gesneden aardappelen
- 1, l groenten Bouillon
- 2 laurier blaadje
- 2 tl zout (afgestreken)
- 1 tl peper
-1 blikje tomatenpuree(klein)
- 500 gram uien
- 30 gram Hongaarse paprika poeder
- 500 gram runder riblap
- 5 teentjes knoflook
- 2 tl Koreaanse peperflakes
- 2 tl karwijzaad
- 10 gram verse peterselie
- 3 paprika's
- 3 tomaten (of blikje polpa 400gram)
- 2 wortels
- 300 gram geschilde in blokjes gesneden aardappelen
- 1, l groenten Bouillon
- 2 laurier blaadje
- 2 tl zout (afgestreken)
- 1 tl peper
-1 blikje tomatenpuree(klein)
Hulpmiddelen & keukengerei
Gietijzeren braadpan scherp koksmes snijplank
Leuke tips
Bestrooi met vers gehakte platte peterselie
Voor de liefhebbers van pittig strooi wat cayennepeper ,maar ben voorzichtig (snel te pittig)
Voor de liefhebbers van pittig strooi wat cayennepeper ,maar ben voorzichtig (snel te pittig)
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493528
Homepage ID
1960583
Teller
0
Bron
Internet
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht