Bereidingswijze
Meng de sappen, de Red Hots en het kaneelstokje in een slow cooker of pot.
- Dek af en kook op laag gedurende 2-4 uur of tot het is opgewarmd en de snoepjes zijn opgelost.
-Gooi het kaneelstokje weg voor het serveren.
Serveer met gesuikerde veenbessen en extra kaneelstokjes indien gewenst.
- Dek af en kook op laag gedurende 2-4 uur of tot het is opgewarmd en de snoepjes zijn opgelost.
-Gooi het kaneelstokje weg voor het serveren.
Serveer met gesuikerde veenbessen en extra kaneelstokjes indien gewenst.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Red Hots geven een rijke kleur en kruidigheid aan deze feestelijke punch met cranberrysap
Ingrediënten
100 cl cranberrysap
80 cl ongezoet ananassap
*65 g Red Hots
1 kaneelstokje
Optioneel: gesuikerde veenbessen of extra kaneelstokjes
80 cl ongezoet ananassap
*65 g Red Hots
1 kaneelstokje
Optioneel: gesuikerde veenbessen of extra kaneelstokjes
Leuke tips
Red Hots = Deze Amerikaanse snoepjes raken je van je neus tot je tenen. In het begin van de jaren dertig creëerde de Ferrara Pan Candy Company de beroemde Red Hot met dezelfde koude pannensnoepmethode die tegenwoordig wordt gebruikt. Of je ze nu met een handjevol eet, op verjaardagstaarten legt of ze als decoratief accent in je peperkoekhuis gebruikt, er zijn een miljoen vurige manieren om je leven op te fleuren.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1493524
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid