Bloemkoolroosjes in tachina met radijs, komkommer en groene chili

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/19/2022 - 13:59
Bereidingswijze
1. Verwarm de over op 230 graden
2. snijd bloemkool in grote roosjes. halveer de roosjes in de lengte door de helft. doe roosjes in een kom en besprenkel met olijfolie en zout.
3. leg de roosjes op een met bakpapier beklede bakplaat
4. bak 20 tot 25 min tot het goudbruin is en sommige stukjes zwart.
5. halveer de chilipeper en schep de zaadjes met een lepeltjes eruit
6. snijd de chili, komkommer en radijs in piepkleine blokjes.
7. meng ze in de kom met knoflook, citroenrasp en tomatensap en een drup olijfolie en zout en peper naar smaak.
8. warm voor het serveren een schaal warm. droog de schaal en verdeel de tachina. verdeel de bloemkoolroosjes erover en besprenkel het chili komkommer radijsmengsel en besprenkel met olijfolie
Afbeelding
Bloemkoolroosjes in tachina met radijs, komkommer en groene chili
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel lekker veganistisch recept met groente en Tahini uit het boek TLV Vegan. Ik ben door deze recepten echt van tahin gaan houden.
Ingrediƫnten
-Techina

1 grote bloemkool
olijfolie
1 groene chilipeper
1/2 mini komkommer
2 grote radijsjes
1 teen knoflook gehakt
rasp van 1 citroen
sap van 1 grote rijpe trostomaat
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Arabisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493508
Homepage ID
2463442
Teller
0
Bron
TLV Vegan
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
Maritvs1