Bereidingswijze
1. Snijd de ui in halve ringen, hak de knoflook fijn, snijd tomaat in halve ringen en snijd de verse peper in ringen
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook 5 min tot ze zacht en bruinend zijn.
3. Voeg de tomaten en verse peper en zout toe en onder af en toe roeren tot de plakken tomaat zacht maar heel zijn. meng alles goed.
4. Breek de eieren boven de koekenpan gelijkmatig. zet het vuur laag en laat de eieren 5 a 10 min garen. schud pan af en toe zodat het niet aankoekt.
5. strooi chilipeper , de peper en korianderblaadjes over het gerecht.
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook 5 min tot ze zacht en bruinend zijn.
3. Voeg de tomaten en verse peper en zout toe en onder af en toe roeren tot de plakken tomaat zacht maar heel zijn. meng alles goed.
4. Breek de eieren boven de koekenpan gelijkmatig. zet het vuur laag en laat de eieren 5 a 10 min garen. schud pan af en toe zodat het niet aankoekt.
5. strooi chilipeper , de peper en korianderblaadjes over het gerecht.
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gezond recept uit het kookboek parwana. Je kan het als ontbijt lunch en avondeten eten.
Ingrediƫnten
Olie
1 grote ui
2 tenen knoflook
3 rijpe tomaten
1 verse lange rode peper
1 tl zout
3 eieren
1 tl chilipoeder
1 tl zwarte peper
Verse koriander
1 grote ui
2 tenen knoflook
3 rijpe tomaten
1 verse lange rode peper
1 tl zout
3 eieren
1 tl chilipoeder
1 tl zwarte peper
Verse koriander
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Arabisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493468
Homepage ID
2463442
Teller
0
Bron
Parwana
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch