Chili kaassoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/08/2022 - 09:13
Bereidingswijze
-In een grote pan in wat olie bakken we het gehakt, uien en knoflook tot het vlees niet langer roze is, 5-7 minuten; verkruimel vlees.
-Roer de tomaten, chilipepers en peper erdoor; aan de kook brengen.
-Verminder hitte; sudderen, onbedekt, gedurende 10-15 minuten. Roer de kaas erdoor tot het gesmolten is.
-Serveer onmiddellijk.

Garneer desgewenst met zure room, jalapenos, tomaten en koriander.
Afbeelding
Chili kaassoep
Chili kaassoep
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze soep  is zo romig en lekker dat je ze zelfs als dipsaus op feestjes kunt serveren. 
Ingrediënten
1 kg rundergehakt
2 middelgrote uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gehakt
3 blikken (elk 30 cl) in blokjes gesneden tomaten en groene chilipepers, ongedraineerd
1 blik in blokjes gesneden tomaten, niet uitgelekt
2 blikjes gehakte groene chilipepers
1/2 theelepel peper
1 kg Velveeta kaas , in blokjes ( of een andere smeltkaas)
Optioneel: Zure room, gesneden jalapeno peper, gehakte tomaat en gehakte verse koriander
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1493412
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester