Bereidingswijze
Steek de oesters open en verwijder eventuele stukjes schelp.
Leg ze op een schaal met gemalen ijs , grof zeezout of op een bedje van zeewier.
Snipper de sjalot heel fijn.
Verdeel de sjalotsnippers over de oesters en giet er vlak voor het serveren een scheutje Prosecco bij. Kruid naar smaak met wat versgemalen peper.
Leg ze op een schaal met gemalen ijs , grof zeezout of op een bedje van zeewier.
Snipper de sjalot heel fijn.
Verdeel de sjalotsnippers over de oesters en giet er vlak voor het serveren een scheutje Prosecco bij. Kruid naar smaak met wat versgemalen peper.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Uit het boek , Het Oesterboek.
Ingrediƫnten
12 oesters
1 grote sjalot
1 fles Prosecco brut
peper
1 grote sjalot
1 fles Prosecco brut
peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1493388
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid