Bereidingswijze
Schil de aardappelen , snijd ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water.
Giet ze af , stamp ze fijn en meng er de zure room en de bieslook onder. Kruid met peper en zout.
Lepel telkens een toefje van de aardappelpuree op een blaadje chips. Werk af met wat kaviaar.
Giet ze af , stamp ze fijn en meng er de zure room en de bieslook onder. Kruid met peper en zout.
Lepel telkens een toefje van de aardappelpuree op een blaadje chips. Werk af met wat kaviaar.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept van Jeroen De Pauw , zoals gezien in de smaaktoerist. Een heerlijk lekker hapje voor de feestdagen.
Ingrediƫnten
5 grote aardappelen
3 el zure room
2 el fijngehakte bieslook
1 zak gezouten chips
1 potje Royal Belgian Caviar
Peper en zout
3 el zure room
2 el fijngehakte bieslook
1 zak gezouten chips
1 potje Royal Belgian Caviar
Peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493386
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid