Bereidingswijze
Snijd de courgette in fijne reepjes. Schil de wortel en maak met een dunschiller fijne reepjes.
Snijd de peultjes overlangs in 2. Snijd de lente-uien in fijne ringen. Rasp de gember tot je 1 kl hebt.
Verdeel de sojasaus , chilivlokken , currypoeder en kokosmelk volgens het aantal personen en leg deze onderaan de pot.
Verdeel de groenten en glasnoedels over de glazen potten. Sluit af en bewaar op een koele plaats tot kort voor het eten.
Als je de instantsoep wil eten , voeg je kokend water toe tot alles onder staat. Dek af en laat 5 minuten rusten.
Roer om en slurpen maar !!
Snijd de peultjes overlangs in 2. Snijd de lente-uien in fijne ringen. Rasp de gember tot je 1 kl hebt.
Verdeel de sojasaus , chilivlokken , currypoeder en kokosmelk volgens het aantal personen en leg deze onderaan de pot.
Verdeel de groenten en glasnoedels over de glazen potten. Sluit af en bewaar op een koele plaats tot kort voor het eten.
Als je de instantsoep wil eten , voeg je kokend water toe tot alles onder staat. Dek af en laat 5 minuten rusten.
Roer om en slurpen maar !!
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Op zoek naar een gezonde lunch die je makkelijk kan meenemen ? Dan is deze instantsoep iets voor jou. Ideaal om op voorhand klaar te maken. Enkel nog kokend water toevoegen en klaar !
Ingrediƫnten
1/2 courgette
1 wortel
80 g peultjes
4 lente-uitjes
5 cm gember
60 g glasnoedels
4 el sojasaus
1/4 kl chilivlokken
1 kl currypoeder
8 el kokosmelk
4 takjes koriander
1 wortel
80 g peultjes
4 lente-uitjes
5 cm gember
60 g glasnoedels
4 el sojasaus
1/4 kl chilivlokken
1 kl currypoeder
8 el kokosmelk
4 takjes koriander
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen potten
dunschiller
rasper
dunschiller
rasper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1493339
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lekkervanbijons.be
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch