Wulken

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/21/2022 - 14:15
Bereidingswijze
Werk je met verse wulken , reinig ze dan grondig. Zet ze een paar uur in gezouten water en spoel tot het water helder is.

Voeg voor de bouillon de ingrediënten aan 3 l water toe.

Doe de wulken bij de bouillon en breng alles aan de kook. Als het kookpunt bereikt is , laat je de wulken op een klein vuurtje verder sudderen tot ze gaar zijn (in totaal zo'n 15 à 20 minuten). Laat ze afkoelen in het kookvocht.

Afbeelding
Wulken
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept van njam chef Johan Segers
Ingrediënten
1 kg wulken
3 l water
1 ui , versneden
1 preistengel
1 teentje look
2 laurierblaadjes
1 kl gedroogde tijm
1 kl cayennepeper
30 g zout
10 g selderijzout
Hulpmiddelen & keukengerei
kook pot
glazen bokaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493267
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Peter6003